Joo, toivottavasti tämä jatkuu sitten ainakin jonkun verran.. Muistakaa, että kommentit ovat osa jatkuvuutta! :D Mutta nyt, saanen esitellä, Atte Heinäniemi!
1458510.jpg
Tässäpä hän siis on. Tämä perhetavoitteinen Atte haluaisi saavuttaa Opetus-uran huipun. No, saa nyt nähä tapahtuuko sitä. Kantaisä haluaisi meikatun ja ruskeahiuksisen naisen, joka ei saisi olla vampyyri.
(sanokaa, jos luonnepisteet ovat todella tärkeitä, niin voin laittaa ne tähän)
1458545.jpg
Tällaisen kömmäkön Atte sai rakennettua vähäisillä varoillaan ja rahaa jäi huimat 7 simoleonia! Noh, kohta etsitään töitä (ja vaimoa)
1458551.jpg
Miekkonen ryhtyi tuumasta toimeen: hän soitti taksin, jotta pääsisi vaikka Siniperän ostosalueelle katsomaan sen tarjontaa.
1458624.jpg
Kun Atte vihdoin oli päässyt Siniperään ostoksille paikkaan (kuski oli todella rasittava useine kysymyksineen), jonka nimeä en satu muistamaan, hän bongasi heti erään viehättävän baarimikon. Poika ei turhia aikaillut, vaihtoi tytön kanssa muutaman sanan, soitti taksin ja lähti kotiin, koska mahaa kurni liikaa.
1458638.jpg
Kotonaan hän ei kuitenkaan ruennut syömään, vaan alkoi heti soittelemaan baarimikolle, joka muuten kertoi nimensä olevan Linda Töllönen. Aluksi juttu ei oikein meinannut luistaa, mutta parin tovin päästä he juttelivat ummet ja lammet, melkein koko päivän. Lopulta Linda kuitenkin suostui kyläilemään Aten luona.
1458833.jpg
Puhelun loputtua miekkonen muisti, että töitäkin olisi hankittava. Hän sai paikan lääkintäteknikkona, ja seuraavana aamuna olisikin sitten noustava kuudelta aamulla.
1458754.jpg
Sillä aikaa, kun Linda oli tulossa, naapurit tulivat toivottamaan Aten tervetulleeksi. Aika omituisia olivat kyllä tervetulotoivotukset:
"Oiii, kun sinulla on nätti paita! Mistä ostit?", Kaarle Janatuinen ihasteli.
"Yäk Kaarle", Wilhelmiina ajatteli vieressä ja Atte vaan seisoi paikallaan hämmästyneenä.
1458847.jpg
Sitten Linda jo tulikin, mitä ihanimmat vaatteet päällä. Noh, vaatteista huolimatta juttu kävi ja he olivat hetkessä ystävät.
1458857.jpg
Hetken kuluttua Atte uskalsi mennä jo hieman pidemmälle. Siitäkös Linda ei välittänyt - päinvastoin!
1458863.jpg
Yhtäkkiä kaikki olivat tunkeutuneet kantaisämme ah-niin-suureen keittiöön kuuntelemaan Aten kyttävitsiä. Valitettavasti kukaan muu ei oikein tajunnut sitä kuin kertoja itse.
1458875.jpg
Pian Atte ja Linda olivatkin jo seurusteleva nuoripari, ja Kaarle näki mustaa, koska hän oli hieman ihastunut baarimikkoon.
1458879.jpg
Ei, tämä pari ei tosiaankaan aikaile suhteessaan. No, mitäpä sitä turhia.. Linda siis muutti taloon ja toi mukanaan 3000simoleonia. Ihan kelpo summa, vai?
1458886.jpg
Heti ekaksi Lindan rahoilla ostettiin vaatekaappi, jotta uusi asukas saisi vaihdettua vaatteitaan.(minua näin suoraan sanoen häiritsi se ainainen baarimikon asu) Mitään muuta vaatetta ei silti löytynyt, kuin Aten isomummon vanha ja nukkainen jumppapuku. No, parempi kuin ei mitään.(tai parempi kuin se baarimikon asu)
1458954.jpg
Seuraavaksi uudistettiin hieman taloa. Eipä siihen muuta tehty kuin makuuhuone lisätty. (anteeksi tuo muhinoiva pari tuossa)
1458904.jpg
Ai luulitteko te, että nämä eivät etenisi nopeasti? Niin luulin minäkin. Tässä se nyt sitten on - kihlaus. Ette kai arvaa mitä seuraavaksi on luvassa?
1458912.jpg
Kyllä. Avioliitto, mikäpä muukaan. Nämä Heinäniemet eivät edes jaksaneet juhlia pitää, sillä halusivat edetä todella nopeasti. No mikäpä siinä.
1458925.jpg
Tämän hääyön voitte sitten tulkita ihan itse. Mutta kuvitella, yhdessä päivässä tutustuminen, seurustelu, yhteenmuutto, kihlaus, avioliitto. Pystyisitkö itse samaan? No, simimaailmassa kaikki onkin mahdollista.
1458935.jpg
Aamulla seitsemän aikaan tuli kimppakyyti, johon Atte nousi ja jätti tuoreen vaimonsa yksin nukkumaan. Ensimmäinen päivä töissä on käsillä!
1458946.jpg
Herättyään Linda rupesi heti töihin. "Ettäs.. *puuh* kehtaavat.. ne.. *lääh* koiranretaleet.. *pfuuhh* minä.. kyllä.. kostan", hän huohotti täyttäessään pihalle kaivettua kuoppaa.
1458985.jpg
Päivän aikana hän myös ehti kirjoittaa päiväkirjaansa kaikista näistä tapahtumista (joita oli todella todella paljon)
"Rakas päiväkirja
Et arvaa mitä! Minä olen naimisissa! Nykyään sukunimeni on Heinäniemi. Asun erään Aten kanssa.. Todella kivaa!"
kuului ensimmäiset lauseet.
1459000.jpg
"Niin.. Pitäisi kai se uusi työkin hankkia.. Ei baarimikkona kauan pärjää..", Linda ajatteli ja otti työkseen vartijan lainvalvontauralta. Niin muuten. Lindalla on mammonatavoite ja hän pitää hatullisista ja muokattuhiuksisista miehistä. Hän inhoaa alusvaatteita. Elämäntavoite on, että ammatti olisi rikollisnero. Se ei kyllä oikein lainvalvontauralla onnistu, mutta onpahan jokin työ nyt ainakin..
1459016.jpg
Juuri ennenkuin Atte pääsi töistä, Linda tekaisi pientä purtavaa yllätykseksi.
1459021.jpg
Mutta herrapa päätti painua suoraan suihkuun..
1459022.jpg
..ja suoraan nukkumaan! Ilkeätä, Atte! Mutta onneksi Linda ei pienistä suutu.
1459026.jpg
Pian koitti naikkosenkin ensimmäinen työpäivä vartijana. Nyt sai siis vuorostaan Atte jäädä illaksi yksin. Linda tulisi vasta kahden aikaan yöllä.

Noh, Atte käytti yksinäisen iltansa mitä ilmeisimmin: nukkumalla. Linda kömpi Aten viereen kello 2.30. Ja aamulla hän heräsi outoon tunteeseen...
1459038.jpg
"Mitä?! Olenko minä.. raskaana?"

Tähän onkin sitten hyvä lopettaa. Kyllä, tämä osa on varmaan aika nopeasti etenevä, mutta välillä tapahtui vain jotain päivänselviä asioita :s Mutta, comments, please.